Dwa dni festiwalu 27 – 28 lipca 2019 r. upłynęły nam w strefie chillout z palmami, roślinnością tropikalną, parasolami, leżakami i hamakami. Na kulinarnej scenie gościliśmy w tym roku dwie znane postacie: Jakuba Kuronia i Paulinę Foremny.
Jak co roku podczas festiwalu można było wziąć udział w warsztatach kulinarnych, kupić lokalne produkty, zjeść niepowtarzalne potrawy z food trucków i wziąć udział w warsztatach świadomości ciała w ruchu intuicyjnym i jogi.
Festiwal Opolskich Smaków
Wczoraj gotowaliśmy z Jakubem Kuroniem, dziś szkolić nas będzie Paulina Foremny – zwyciężczyni MasterChefa Junior. ????Zobaczcie, jak minął pierwszy dzień XI Festiwal Opolskich Smaków i dlaczego dziś również warto być z nami na pl. Kopernika. ????????
Opublikowany przez
Opole
Niedziela, 28 lipca 2019